Markkinat

Tomaatteja tottakai, samalla voit tarvita kaikkea muutakin tarpeellista ja vähän enemmänkin, niitä löydät Tomaattikarnevaaleilta. Kiertele ympäriinsä ja tee löytöjä: vaatteita, koreja, leikkikaluja, kynttilöitä, lehtiä, paikallisia käsitöitä ja paikallisia vihanneksia, hedelmiä, lihatuotteita ja kalaa; listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Kun tulee tauon paikka ja nälkä yllättää, pidät tauon ja valitset jotain hyvää eri ruokamyyjiltä. Grillattua lihaa, kevätrullia, poron lihaa, crepsejä, kalakeittoa tai ehkä vain perinteinen grillimakkara, niin tätäkin listaa voisi jatkaa loputtomiin Jälkiruoaksi voit suoda itsellesi jotain tosi makeaa, viilentää itseäsi jätskillä tai kylmällä oluella, ennenkuin jatkat löytöjen tekemistä markkinoilla.

Tomaattikarnevaalit ovat yleisöystävällisiä ja kauppa käy. Jos haluat myydä tuotteitasi markkinoilla, niin olet tervetullut. Ota yhteyttä  Ida Hautaojaan lisäinfon varten ja paikan varaamiseksi. Puh. 0401600754

 

Katso kartta pdf: Markkinakartta (pdf)

Jos Sinulla on paljon käytettyjä esineitä, joista haluat päästä eroon, on ehkä Tomaatikarnevaalien Kirppisruutu jotain Sinulle. Kirppikselle on erityinen paikka varattuna, jonne halukkaat myyjät voivat tulla tavaroineen. Alue on avoin myyjille ja pöytä pitää tuoda itse. Ota yhteyttä Michelle Lopeziin paikan varaamiseksi. Puh. Tel: 040 817 4917

KONTAKTA OSS
On aivan toivotttavaa, että yhdistykset, yritykset ja yksityishenkilöt osallistuvat karnevaaleihin tuottamalla omia ohjelmanumeroita; se lisää tunnelmaa ja tuo monipuolisuutta tapahtumaan. Sitä paitsi se tuo lisää euroja yhdistyksen kassaan, jos jaksaa järjestää maksullisen ohjelmanumeron.  Esim. kilpailut ovat hyvä kohde. Se voi olla myös lauluesitys, jos taitoa löytyy tai vaikkapa jongleerata 10 banaanilla ja jos Sinusta tuntuu siltä, että haluat näyttää taitojasi Tomaattikarnevaalien yleisölle. Anna mielikuvituksesi lentää ja soittele niin ideoidaan yhdessä.

 

Kontakta oss