Haemme ohjelmanumeroita tuleville tomaattikarnevaaleille. Artistit, yhtyeet, taiteilijat, yhdistykset, ryhmät tai yritykset, jotka haluavat esittää tai tuottaa Tomaattikarnevaalien aikaan Närpiön kaupungin järjestämään päiväohjelmaan kuuluvan ohjelmanumeron voivat hakea paikkaa vastaamalla nämä kysymyksiä: https://forms.gle/raotiDPBdiehRYn5A

Ruotsiksi: https://forms.gle/tQWwsXWYZJ118N9J6

Englanti: https://forms.gle/QcXoYA3xRu8TRhvd6

Viimeinen hakupäivä on 29.2.2024.

Järjestäjille lähetetään joka vuosi lukuisia pyyntöjä saada tulla esiintymään tomaattikarnevaaleille. Kilpailu on kovaa ja järjestäjillä on suuri palapeli rakennettavanaan. Open Call –haun tarkoitus on helpottaa ohjelman suunnittelua ja tarjota tasapuoliset edellytykset taiteen ja kulttuurin toimijoille, jotka haluavat osallistua tapahtumaan. Tämä auttaa myös järjestäjiä suunnittelemaan mahdollisimman hyvän tapahtuman. Hakumahdollisuus on suunnattu sekä paikallisille että muilta paikkakunnilta tuleville harrastajille ja ammattilaisille. Työryhmä käy läpi hakemukset ja valitsee rajallisen määrän erilaisten taidemuotojen ja tyylien ohjelmanumeroita saadakseen koottua mahdollisimman monipuolisen ja viihdyttävän ohjelman karnevaalivieraille. Ehkä juuri sinä saat mahdollisuuden esiintyä Tomaattikarnevaaleilla 2024!

HUOM! Artistit/ryhmät, jotka haluavat esiintyä iltatapahtumissa (5.-6.7.2024), voivat kääntyä Tomatkarnevalen Entertainment -yrityksen puoleen.

Oletko paikallinen toimija, joka järjestää omaa ohjelmaa varsinaisen ohjelma-alueen ulkopuolella, mutta jonka mielestä oma ohjelmanumero kuitenkin kuuluu Tomaattikarnevaaleihin? Esim. urheiluottelut, näyttelyt, näytökset, tempaukset ym. tapahtumat. Lähetä lisätietoja osoitteeseen viimeistään 30.4.2024, niin voimme mahdollisesti liittää ohjelmanumeronne viralliseen Tomaattikarnevaalien ohjelmaan, jolloin myös järjestäjät voivat huomioida ohjelmasi suunnitellessaan tapahtumakokonaisuutta.

Yhtenä karnevaalipäivänä järjestetään toimintapäivä. Toimintapäivänä yhdistykset ja ryhmät voivat esitellä toimintaansa tarjoamalla kävijöille erilaisia aktiviteetteja. Annamme tästä lisätietoa kevään 2024 aikana osoitteessa narpes.fi ja tomatkarnevalen.fi. Yhdistysten ja ryhmien, jotka haluavat osallistua toimintapäivään, ei tarvitse ilmoittautua open call –haun kautta.