Marknaden

Tomater såklart, samt allt annat man kan tänkas behöva och lite till, hittar du på tomakarnevalens marknad. Ströva runt och fynda bland  kläder, korgar, leksaker, stearinljus, tidningar, lokalt hantverk och lokalproducerade grönsaker, frukt, kött och fisk ja listan kan göras hur lång som helst.  När du känner för en paus och hungern gör sig påmind så tar du en paus och väljer något gott från de många matförsäljarna.  Grillat kött, vårrullar, renkött, crepes, fisksoppa eller kanske bara en enkel grillkorv ja även den listan kan fortsätta länge. Till efterrätt kan du låta dig lockas av spunnet socker, svalka dig med en  glass eller en kall öl innan du fortsätter fynda på marknaden!

Tomatkarnevalens marknad är välbesökt och kommersen god. Vill du sälja din produkter på marknaden så är du hjärtligt välkommen! Ta kontakt med Ida Hautaoja för mer info och för att boka plats. Tel: 0401600754

Se kartan som pdf: Marknadskarta (pdf)

Det är fritt fram och önskvärt att föreningar, företag och privatpersoner deltar i tomatkarnevalen med egna programpunkter. Det bidrar till stämningen och ger mångfald. Dessutom kan man få ett välkommet tillskott i föreningskassan om man ordnar en programpunkt som man kan ta betalt för. Det kan vara olika tävlingar eller så kan det handla om att du sjunger bra eller kan jonglera med 10 bananer och känner att du vill visa upp din talang på tomatkarnevalens scen. Kanske har du en fantastisk samling av något som du vill visa upp och ordna en uställning? Låt fantasin flöda och ring gärna och bolla ideér med Victor Strömbäck Tel: 0405690901, mail: eller Maria Filippa Sundlin Tel 0456020854, mail:

Kontakta oss