På lördag får vi hoppas det goda vädret och karnevalsstämningen är på topp, eftersom programmet fortsätter med tre olika band på stora scenen.

Först ut på lördag är Jorma Lover & the Other klockan 12.00, ett rockabillyband från Österbotten som spelar musik i stil med Elvis Presley och Johnny Cash. Efteråt uppträder singer-songwritern Sofie Lundell klockan 13.30. Hon är en artist som skriver låtar med tyngdpunkt på texten. Förra sommaren, år 2023, gav hon ut sitt debutalbum ”Mitt barfotaland”.

Som final på det avgiftsfria programmet på stora scenen blir det Allsång på karnevalen klockan 15.00. Programmet leds av BUU-klubbens programledare Malin Olkkola och Jonathan Granbacka. Dessutom uppträder även solisterna Lasse Eriksson, Julia Grannas, Andrea Eklund och Philip Järvenpää. Allsångsbandet leds av kapellmästaren Niclas Eriksson. Programmet passar för alla åldrar och speciellt för de yngre barnen. Detta blir ett karnevalsprogram du sent kommer glömma!

Efter allsångsprogrammet hålls en ”meet and greet” med BUU-klubbens programledare Malin och Jonathan. Kom och hälsa, ta selfies och få autografer!

Programmet ordnas av Närpes stad och är avgiftsfritt.