Toivottavasti lauantaina on kaunis sää ja karnevaalitunnelma huipussaan, sillä luvassa on lisää loistavaa ohjelmaa ja päälavalla esiintyy kolme eri bändiä.

Ensimmäisenä lauantaina esiintyy pohjalainen Elvis Presleyn ja Johnny Cashin tyylistä musiikkia esittävä rockabilly-yhtye Jorma Lover & the Other kello 12.00. Sen jälkeen esiintyy laulaja-lauluntekijä Sofie Lundell kello 13.30. Lundellin kirjoittamissa kappaleissa sanoitukset ovat keskeisiä. Viime kesänä, vuonna 2023, julkaistiin debyyttialbumi ”Mitt barfotaland”.

Maksuttoman ohjelman loppuhuipennuksena on päälavan yhteislaulutapahtuma kello 15.00. Vetäjinä toimivat lastenohjelma BUU-klubbenista tutut juontajat Malin Olkkola ja Jonathan Granbacka. Lisäksi lavalle nousevat solistit Lasse Eriksson, Julia Grannas, Andrea Eklund ja Philip Järvenpää. Yhteislaulua säestävää yhtyettä johtaa kapellimestari Niclas Eriksson. Ohjelma sopii kaikenikäisille ja erityisesti nuoremmille lapsille. Luvassa on ikimuistoista karnevaaliohjelmaa!

Yhteislaulutilaisuuden jälkeen BUU-klubbenin juontajien Malinin ja Jonathanin kanssa järjestetään Meet and Greet -tapahtuma. Tule tervehtimään, ottamaan selfie ja pyytämään nimmari!

Osallistujille maksuttoman ohjelman järjestää Närpiön kaupunki.