Erityisesti nuoremman yleisön keskuudessa suosittu Tomaattirock-tapahtuma järjestetään jälleen osana karnevaalihumua. Tänäkin vuonna puistossa järjestettävässä tapahtumassa on neljä esiintyjää.
Tapahtuma on maksuton ja järjestäjänä toimii Närpiön kaupunki.

Illan esiintyjät ovat seuraavat:
18.00 Puupääz
19.00 Trevar Manning
20.00 Väinö Honkanen ja Valtio
21.00 Standard Demand

TIETOA BÄNDEISTÄ/ESIINTYJISTÄ:

Keitä ovat PUUPÄÄZ?
PUUPÄÄZ on närpiöläinen bändi, jonka nokkamiehenä toimii laulaja-kitaristi Kurt-Erik Svetsfog Yttermarkin syvimpien metsien uumenista. Bassoa soittaa jyväjemmari BoEskil Haveråker Kåtnäsin leveimpien peltojen keskeltä. Rumpalina toimii Järriskyvän perukoilta ponnistava metsuri Siggurt Allööv, Järriskyvän Orkesteri Oy:n entinen jäsen. Kitaraa soittaa Teuvan ykkösmetsästäjä, Karl-Hälge Skottinen. Yhdessä he ovat PUUPÄÄZ.

Kuka on Trevar Manning?
Trevar Manning on Yhdysvalloista kotoisin oleva yhteiskunnallisesti tiedostava nouseva hip hop -artisti, joka tekee kuulijoihinsa syvän vaikutuksen sielukkaalla musiikillaan ja vahvalla sanomallaan. Sanoituksissa käsitellään niin mielenterveyden merkitystä kuin sosiaalisia kysymyksiäkin ja pohdiskellaan elämää yleensä. Manningin teeskentelemätön ja aito hip-hop resonoi yleisössä ympäri maailmaa. Trevar tekee parhaillaan yhteistyötä arvostettujen artistien Setä Tamun ja Kuningas Pähkinän kanssa tulevan albuminsa parissa, joka on tarkoitus julkaista tänä kesänä.

Keitä ovat Väinö Honkanen ja Valtio?
Väinö Honkanen on helsinkiläinen artistintynkä ja Valtio hänen rokkaava orkesterinsa. Yhtyeen omaleimaisessa suomirockissa kuuluvat vaikutteet niin popista, bluesista, punkista kuin rautalankaiskelmästä, ja persoonallisissa sanoituksissaan Honkanen käsittelee helposti samaistuttavia tosielämän tilanteita – ajoittain toki törkeästi liioitellen sekä keksityn ja toden rajamailla tanssahdellen. Vuonna 2019 perustettu bändi tunnetaan ennen kaikkea viihdyttävistä keikoistaan, jotka usein yllättävät yhtä lailla niin esittäjät kuin yleisönkin.

Mikä on Standard Demand?
Standard Demand tarjoaa vähän vanhaa ja vähän uutta, yhdistäen myös ripauksen menevää pop-punkia perinteisempään rockiin ja metalliin. Tämän vaasalaisen yhtyeen meininki tuo lavalle nuorta energiaa!