Perjantaina toivomme kesäsään näyttävän parhaita puoliaan, koska silloin on luvassa paljon hauskaa karnevaaliohjelmaa. Tässä esittely perjantain 5.7. päälavan ohjelmasta.

Karnevaalien ensimmäinen esiintyjä on Närpiön Koulusoittokunta, joka aloittaa kello 16.30. Tiesitkö muuten, että Närpiön Koulusoittokunta oli vihkimässä ensimmäisiä Tomaattikarnevaaleja 1. elokuuta 1982? Tämän vuoden karnevaaleilla esiintyy kaksi eri puhallinorkesteria ja neljä eri 10–20-vuotiaiden paraatiryhmää.

Illan toinen esiintyjä on paikallinen voimisteluseura Artistica, jonka ohjelmaan kuuluu tanssiesityksiä ja temppunäytöksiä. Myös kolmantena esiintyvä tanssikoulu Flow Dance Company tuo lavalle energisen ja vauhdikkaan lasten ja nuorten esittämän tanssinäytöksen.

Neljäs ja päivän viimeinen esiintyjä on paikallinen pelimannikilta ja kansantanssijat. Närpes Spelmansgille juhlii tänä vuonna 50-vuotista taipalettaan. Luvassa on paikallista kansanmusiikkia, klassisia pelimannikappaleita ja tunnettuja ikivihreitä sävelmiä. Kansantanssijat ovat uusi lisäys ohjelmaan ja he ovat lavalla yhdessä soittajien kanssa osan esityksestä. Tanhuajat pyytävät myös kiinnostuneita osallistujia yleisöstä mukaan kokeilemaan kansantanssia.

Illan aikana järjestetään myös IF Kraftin palkintojenjako, jossa jaetaan Vuoden Kraftilaisen palkinto kello 17.45.

 

Päälava sijaitsee Tokmannin edessä ja paikka on esteetön.

Ohjelman järjestäjänä toimii Närpiön kaupunki ja tilaisuus on osallistujille maksuton.