Tomaattiolympialaisista on tullut karnevaaliklassikko. Tänä vuonna leikkimieliset kisat pidetään torstaina 4. heinäkuuta suurella lavalla kello 18.00. Tapahtumassa neljä joukkuetta kilpailee keskenään Närpiöön tavalla tai toisella liittyvissä lajeissa. Tule mukaan kannustamaan joukkuetta tai osallistumaan oman joukkueesi kanssa!

Tänä vuonna kulttuurivastaava Sarah Woodward ja matkailukoordinaattori Maria-Filippa Sundlin toimivat kisojen järjestäjinä. Tällä kertaa Tomaattiolympialaisten suunnittelussa ollaan keskitytty erityisesti tapahtuman alkuperäisideaan eli tarkoitus on tuoda esille kasvihuone-elinkeinoa ja järjestää yleisölle hauska tapahtuma.

Taistelu mestaruudesta on äärimmäisen kova ja viime vuoden voittaja Flow Dance Company osallistuu puolustaen titteliään. Heräsikö mielenkiintosi ja haluaisitko mukaan? Sinulla ja joukkueellasi on vielä mahdollisuus osallistua! Lähetä joukkueen nimi ja osallistujat (tarvitaan neljä henkilöä) sähköpostitse Ilmoittautumiset viimeistään 23.6.2024.

Lisäksi suurella lavalla järjestetään torstaina myös musiikkiesityksiä. Närpiön Koulusoittokunnan vanhojen jäsenten orkesteri ja entiset paraatitytöt esiintyvät kello 17. Oletko ollut Koulusoittokunnassa soittajana tai paraatityttönä ja tahtoisitko mukaan vanhojen jäsenten orkesteriin? Lue lisää täältä: https://www.nsk.fi/gamyler.

Tomaattiolympialaisten jälkeen esiintyy svengaavaa bluesia ja rockia soittava The Continentals, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi!