Dag och tidig kväll

Det finns en massa att se och göra på tomatkarnevalen förutom marknaden och programmet på scenen och i stortältet. Olika utställningar med allt från bilar och fynd från havets botten till målningar och fotografier. Här bjuds på  performanser, trubadurer, filmförevisning, revy för att nämna några av allt man kan ta del av. Man kan också passa på att besöka Öjskogsparken och museerna där, äta gott på någon av restaurangerna eller fynda i butikerna som alltid har specialerbjudanden under karnevalen. Alla kringaktiviteter som pågår ska vi försöka samla här så att du inte missar något!

I konsthallen Mittistan kan man ta del av konstklubbens sommarutställning och på föreningsvägen hittar man fotoklubben Focus tält där man kan beskåda deras traditionella fotoutställning.
Utanför Mittistan-huset kan man hoppa trampolinbungy och på kambvägen finns ett minitivoli

På Tomatscenen (Preliminärt program, kan komma ändringar)

Loading...

TORSDAG 2.7

FREDAG 3.7

LÖRDAG 4.7

Under tomatkarnevalen bjuds det fortlöpande på program på tomatkarnevalens scen. Här uppträder stadens lokala förmågor som Skolmusikkåren, drillflickorna, gymnasterna och olika dansgrupper varvat med modeshow, contrymusik, barnteater, komiker och mycket annat. Här hittas något för varje smak