Iltaohjelma

Tomaattikarnevaalit eivät pidä taukoa vaikka ilta hiipii pikku hiljaa. Silloin on tarjolla tanssia, jossa musiikki soi ja kuuluu. Ne, jotka eivät halua nukkua voivat joko mennä Suurteltalle,  Stortältet , pyörähdelläkseen lattialla elävän musiikin tahdissa tai pistäytyä paikkakunnan viihtyisissä ravintoloissa tai kapakoissa, jotka ovat auki myöhään yöhön. Ilta on nuori ja se vie Sinua minne haluat.

Perjantaina

Klo 18-21 tarjoillaan herkullinen grillibuffé (29€), joka sisältää häränfilettä, kanaa ja paljon muuta hyvää grilliruokaa. Viihteestä vastaa Ben Bergman ja Marcus Granfors. Auki klo 01:00 saakka.

Lauantaina

Klo 11-16 tarjoillaan Kesäbuffé (20€), jossa on graavattua lohta, savustettua lohta, sillejä, salaatteja jne ja illalla, klo 18-21 tarjoillaan 3-lajin päivällinen, vain 29 €/henkilö (tomaattikeitto, voissa paistettu ahven tai pippuripihvi sekä mansikoita appelsiinituorejuustokerman kanssa. Viihteestä vastaavat Fredrik Furu ja Ben Bergman. Auki klo 01:00 saakka.

Rent a Chef ja Fagerö ovat yhdessä Tomaattikarnevaaleilla tänä vuonna Suurteltassa Ison näyttämön edessä karnevaalialueella.

Paikassa on A-oikedet

Perjantai-iltana voi ilman sisäänpääsymaksua kuunnella trubaduuri Alexandra Jardwallia. Perjantaina tarjoillaan Rent a Chefin Hickory Ribsejä sekä Fagerön savustettuja possun kyljyksiä.

Lauantaina tarjoillaan Hickory Ribsiä, kermaista lohikeittoa sekä uutuutta: verileipäkeittoa Rent a Chefiltä sekä Fagerön savustettuja possun kyljyksiä. Auki 02.00

”Metsä, rakkaus ja meri” on konsertin nimenä, johon voi osallistua i Frans Henrikson – salissa karnevaaliperjantaina klo 19:00. Mittistan-talo

Lauluja ja pianomusiikkia säveltäjiltä: Grieg, Rautavaara, Sibelius och Stenhammar ja muita säveltäjiä.

Mukana Erica Back mezzosopraano, Monica Groop mezzosopraano, Robert Näse baritoni, Aura Go piano, Ulla Mangs, tapahtuman juontaja.

Lipun hinta 25 €, sen voi varata myös etukäteen paikassa: www.mittistan.fi

Perjantai: Tobbe Hoxell

Lauantai:  Julienne & friends sekä Johanna & Kjelle

Enemmän info: https://www.facebook.com/Arom-Barcafe-718080591647956/?fref=ts

Avoinna olevat kapakat ja ravintolat

Tomaattikarnevaalien aikana kapakat ja ravintolat ovat auki pitempään. Yksittäisissä paikoissa kannattaa käydä, koska ne tarjoavat useimmiten trubaduuriesityksiä tai vastaavaa ohjelmaa.