Dagsprogram

Under tomatkarnevalen bjuds det fortlöpande på program på tomatkarnevalens scen. Här uppträder stadens lokala förmågor som Skolmusikkåren, drillflickorna, gymnasterna och olika dansgrupper varvat med modeshow, contrymusik, barnteater, komiker och mycket annat. Här hittas något för varje smak

På Tomatscenen

Loading...

FREDAG 7.7

LÖRDAG 8.7

Det finns en massa att se och göra på tomatkarnevalen förutom marknaden och programmet på scenen och i stortältet. Olika utställningar med allt från bilar till målningar, trubadurer, filmvisning, kanotpaddling på ån för att nämna några aktiviteter. Man kan också passa på att besöka Öjskogsparken och museerna där, äta gott på någon av restaurangerna eller fynda i butikerna som alltid har specialerbjudanden under karnevalen. Alla kringaktiviteter som pågår ska vi försöka samla här så att du inte missar något!

På lördagen under tomatkarnevalen kan du se Närpes från ett annat håll än vad man vanligen gör, nämligen från ån. Man kan hyra en kanot och njuta av en härlig paddlingstur i ån eller är man lite mer äventyrlig så kan man testa på stand up paddle. Dvs man står upp och paddlar på en slags surfbräda gjord enkom för ändamålet. Vid bryggan i aktivitetsparken Pool park kan man hyra kantot eller testa på SUP.
Konstklubben har traditionsenlig utställning i konsthallen Mittistan under tomatkarnevalen.

Under tomatkarnevalen finns det massor med aktiviteter för barnen. Vad sägs om tivoli, hoppborgar och bungytrampolin  eller kanske en tur på ån i kanot?