Det finns en massa att se och göra på tomatkarnevalen förutom marknaden och programmet på scenen och i stortältet. Olika utställningar med allt från bilar och fynd från havets botten till målningar och fotografier. Här bjuds på  performanser, trubadurer, filmförevisning, revy för att nämna några av allt man kan ta del av. Man kan också passa på att besöka Öjskogsparken och museerna där, äta gott på någon av restaurangerna eller fynda i butikerna som alltid har specialerbjudanden under karnevalen. Alla kringaktiviteter som pågår ska vi försöka samla här så att du inte missar något!

Under tomatkarnevalen visas en unik revy i Frans Henriksonssalen. Revyn går under namnet Tomatrevyn och hämtar inspiration från grönsaksodlarens vardag!

  • Närpes Konstklubb har traditionsenlig utställning i konsthallen Mittistan
  • Fotoklubben Focus visar sina medlemmars foton i sitt utställningstält
  • i Dykarklubben Scubas utställningtält visas bla föremål som hämtats upp från havets botten under åren, dykarutrustning osv.

Under tomatkarnevalen finns det massor med aktiviteter för barnen. Vad sägs om tivoli, hoppborgar och bungytrampolin för att nämna några!

Under lördagen ställer bilklubben west coast cruisers ut sina bilar i parken

Dagsprogram

Under tomatkarnevalen bjuds det fortlöpande på program på tomatkarnevalens scen. Här uppträder stadens lokala förmågor som Skolmusikkåren, drillflickorna, gymnasterna och olika dansgrupper varvat med modeshow, contrymusik, barnteater, komiker och mycket annat. Här hittas något för varje smak

På Tomatscenen

Loading...

FREDAG 7.7

LÖRDAG 8.7